SERVEIS

Teràpia de Parella Online

Quan passa el temps, algunes relacions de parella comencen a deteriorar-se. Les discussions es fan cada vegada més freqüents, provocant un gran malestar i fent que la convivència sigui cada vegada més complicada. Altres vegades es produeix un distanciament afectiu, gairebé sempre provocat per la rutina quotidiana, una actitud que acaba apagant la passió.

En qualsevol cas, quan encara existeix amor i ganes de lluitar per la relació, la teràpia de parella és una alternativa per a solucionar aquests problemes, donar-se una segona oportunitat i sortir enfortits d’aquesta situació.


Teràpies online

marionabvpsicologia
@gmail.com

Dilluns – Diumenge
9:00am – 9:00pm

QUÈ TREBALLEM EN LA TERÀPIA DE PARELLA ONLINE?


La teràpia de parella està dirigida a solucionar els conflictes, superar les crisis, resoldre els problemes de comunicació entre totes dues parts i reforçar els aspectes positius de la relació. No obstant això, per a arribar a aquest punt, és necessari revelar l’origen dels conflictes i descobrir la dinàmica que està en la seva base i els alimenta, impedint-li a la parella aconseguir un equilibri satisfactori.

Què treballarem?

En què podem treballar en les sessions de psicoteràpia per a parelles?:

  • Problemes de comunicació.
  • Desacords en l’educació i criança dels fill/as.
  • Problemes de convivència.
  • Problemes sexuals.
  • Processos de separació o divorci.

Símptomes

Quins comportaments hem d’observar per a saber si la parella requereix teràpia?

  • Infidelitat i gelosia.
  • Falta de confiança.
  • Dependència emocional.
  • Situacions de violència.
  • Por al compromís.

TARIFES

Primera sessió gratuïta de 30 minuts amb qualsevol dels nostres packs de sessions.

SESSIÓ INDIVIDUAL


El preu inclou una sessió de 60 minuts totalment individualitzada i personalitzada, en la qual identificarem els problemes i els treballarem junts per a aconseguir el teu benestar emocional.

40€

Per sessió

PACK 4 SESSIONSInclou una primera sessió de 30 minuts gratuïta i 4 sessions de 60 minuts. En elles localitzarem i treballarem els problemes junts. S'haurà de pagar el pack complet prèviament.

35€

Per sessió

PACK 8 SESSIONSInclou una primera sessió de 30 minuts gratuïta i 8 sessions de 60 minuts. En elles detectarem junts els problemes i els treballarem. S'haurà de pagar prèviament el pack complet.

30€

Per sessió

Contacte

El primer pas sempre és el més complicat de donar.

Posa't en contacte amb mi via a través d'aquest formulari i explica'm el motiu de consulta. Acordarem el dia de la teva sessió gratuïta i tots els dubtes que tinguis.

687 246 406

[email protected]

Leave this field blank