PSICOLOGIA ONLINE

JA HAS DONAT EL PRIMER PAS,
EL SEGÜENT HO FAREM JUNTS

Teràpies online

marionabvpsicologia
@gmail.com

Lunes – Domingo
9:00am – 9:00pm

TERÀPIES online

Aquesta teràpia la pots realitzar des de qualsevol part de món, sense desplaçar-te, tan sols necessites un dispositiu amb internet. Ens permet garantir les mateixes garanties de seguretat, eficàcia i confidencialitat que en les sessions presencials.

Teràpia psicològica adults

És un espai que permet abordar i identificar els problemes que ens generen malestar i afecten la nostra vida quotidiana. Et permetrà tenir habilitats i recursos necessaris per a afrontar-les de manera constructiva.

Teràpia de parella

És un espai que permet solucionar els problemes existents en una relació de parella de forma conjunta. Us permetrà obtenir eines, pautes i recursos per poder resoldre els conflictes interns existents.

Teràpia infantil i juvenil

És un espai que permet potenciar i ajudar els nen/es i adolescents a trobar mètodes i tècniques per poder gestionar, entendre i modificar les seves emocions i conductes, per poder estimular el seu desenvolupament i creixement.

COM FUNCIONA?

Contacta

Posa’t en contacte amb mi via e-mail o WhatsApp per explicar-me el motiu de consulta.

Concertar cita

Recordarem el dia de la teva sessió gratuïta i tots els dubtes que tinguis.

Sessió gratuïta

Connecta’t a l’hora indicada i ens coneixem. La durada és de 30 minuts.

Comencem

Si t’ha agradat l’experiència, començarem a identificar els problemes i treballar-los conjuntament per assolir el teu benestar emocional.

Mariona Blanco

Qui és Mariona Blanco, experta en psicologia online?

Sóc Mariona Blanco, una noia que des d’una molt primerenca edat em vaig començar a aficionar i a sentir una gran passió per la psicologia. És per això que en 2014 em vaig graduar en psicologia, però sabia que aquí no acabava tot, volia continuar aprenent i creixent per a poder ajudar a la gent i vaig dur a terme un Postgrau en Psicologia Clínica i un Màster en Psicologia General Sanitària. Des del 2017 he estat exercint de reeducadora psicopedagògica i psicòloga. Però després de veure el que va succeir en la pandèmia, vaig veure necessari ajudar a la gent de manera en línia. Amb les primeres sessions en línia, vaig veure com les persones amb les quals treballava, estaven en la seva zona de confort i per tant se sentien molt més tranquil·les, còmodes i obertes en les sessions en comparació de les sessions presencials. I va anar aquí quan vaig veure que les sessions en línia podien ser fins i tot més positives que les presencials. Des de llavors he continuat duent a terme sessions de psicologia en línia i és per això que ha nascut aquest projecte.

últimos artículos

Sorry, no posts were found.

TARIFES

Primera sessió gratuïta de 30 minuts amb qualsevol dels nostres packs de sessions.

SESSIÓ INDIVIDUAL


El preu inclou una sessió de 60 minuts totalment individualitzada i personalitzada, en la qual identificarem els problemes i els treballarem junts per a aconseguir el teu benestar emocional.

40€

Per sessió

PACK 4 SESSIONSInclou una primera sessió de 30 minuts gratuïta i 4 sessions de 60 minuts. En elles localitzarem i treballarem els problemes junts. S'haurà de pagar el pack complet prèviament.

35€

Per sessió

PACK 8 SESSIONSInclou una primera sessió de 30 minuts gratuïta i 8 sessions de 60 minuts. En elles detectarem junts els problemes i els treballarem. S'haurà de pagar prèviament el pack complet.

30€

Per sessió

Contacte

El primer pas sempre és el més complicat de donar.

Posa't en contacte amb mi via a través d'aquest formulari i explica'm el motiu de consulta. Acordarem el dia de la teva sessió gratuïta i tots els dubtes que tinguis.

687 246 406

[email protected]

Leave this field blank